#HOUTEN 7 augustus 2014 - In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 augustus ontstond brand in kliko’s die op de Romeinenpoort stonden. Een bewoner begon samen met een aantal buurtbewoners met behulp van water uit tuinslangen de vlammen te blussen. De gewaarschuwde brandweer hoefde enkel nog na te blussen om het vuur definitief te doven.

Omstreeks 04.05 uur meldde een bewoner van de Romeinenpoort dat brand was uitgebroken in twee kliko’s. De bewoner startte direct met blussen en werd bijgestaan door buurtbewoners. De vlammen sloegen over naar de nabij gelegen schuur.

De politie startte een onderzoek naar het ontstaan van de brand in de kliko’s. Rechercheurs van de Forensische Opsporing stellen vandaag op de plek waar de brand is ontstaan een sporenonderzoek in. Agenten gaan vandaag de buurt in om bewoners naar eventuele bijzonderheden te vragen.

Een ieder die informatie heeft over de brand wordt gevraagd dit te melden. Dit kan via het bureau in Houten en ook via het telefoonnummer 0900-8844. Als u liever uw informatie anoniem wilt melden, bel dan het nummer van Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.