#HOUTEN 9 mei 2014 - Op donderdag 1 mei heeft een 61-jarige man uit Montfoort aangifte gedaan van mishandeling. Politie zoekt getuigen.

Omstreeks 12.45 uur liet een man zijn hond uit op de Lange Schaft in Houten. Toen hij een andere man die zijn hond aan het uitlaten was passeerde, ter hoogte van de fietsbrug, beet deze hond hem in zijn been. Toen de man de eigenaar van de bijtende hond aansprak op het gedrag van de hond kreeg hij een klap in zijn gezicht. Hierbij werd ook zijn bril vernield.
Politie is op zoek naar mensen die iets van deze mishandeling hebben gezien of de gezochte man kennen. Het signalement van de man is: Een gezette, blanke man met kort grijs haar, ongeveer 40 jaar oud, gekleed in een oranje t-shirt en blauwe spijkerbroek. De hond die hij uitliet was een donkere hond, van ongeveer 80 cm hoog.

Bent u in de middag van 1 mei getuige geweest van deze mishandeling of heeft u andere informatie die ons verder kan helpen? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.