#IJsselstein 29 april 2014 – In de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 april beroofden twee jongens een man van zijn horloge. De politie zoekt getuigen.

Rond 01.25 uur liep een 65-jarige man uit IJsselstein zijn hond uit te laten op het Biezenpad. Ter hoogte van de Johannes Knoopstraat spraken twee jongens op een scooter hem aan. De bijrijder stapte af en bedreigde het slachtoffer met een steekwapen en wilde geld. Toen de man aangaf dit niet te hebben, moest hij zijn horloge geven. De twee jongens gingen er vervolgens vandoor richting het industrieterrein.

Beiden waren in het donker gekleed en droegen een helm zonder vizier. De jongen die het slachtoffer bedreigde is ongeveer 1.90 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een donkere gewatteerde jas, een spijkbroek, sportschoenen met mogelijk witte strepen en handschoenen.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze beroving, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in IJsselstein via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.